Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga

    105,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga valamusegisti koos bideedušiga. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käsidušiga on kaasas ka seinahoidik, millega dušši seina küljes hoida.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  3. Bideedušš Ravak BM 040.01

    Bideedušš Ravak BM 040.01

    83,00 €

    Ravak BM 040.01 on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga bideedušš. Komplektis sisaldub seinaühendus, dušivoolik ja bideedušš. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Ravak BM 040.01 bideedušš ise ei reguleeri vee temperatuuri, seega on vaja, et seina seest tuleks juba segatud veeühendus või külm vesi. Bideedušil on kasutusel AntiBlock süsteem, mis teeb duši düüsidest katlakivi eemaldamise lihtsaks. Segisti regulaarseks hooldamiseks sobib hästi puhastusvahend Ravak Cleaner Chrome.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    Valamusegisti Oras Cubista 2816FZ bideedušiga

    418,00 €

    Oras Cubista 2816FZ (6V) on kontaktivaba Bidetta käsidušiga valamusegisti, millel saab temperatuuri reguleerida temperatuuriseade kahvaga. Segistis kasutatav Autofocus sensor ei vaja paigaldamisel täiendavaid seadistusi ning impulssjuhitav magnetventiil kindlustab patareide pika tööea.

    Oras Optima 2816FZ segistil on Bluetooth funktsioon ning tarkvaralisi seadistusi saab mugavalt teha läbi Oras App'i. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    939,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas