Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 260

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattmust

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattmust on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    197,00 €

    Oras Vega 1812G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (175 cm) ja seinahoidik.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 kroom põhjaklapiga

    88,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    243,00 €

    Oras Safira 1033 on Bidetta käsidušiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    220,00 €

    Oras Optima 2702F on kroomviimistlusega ja mustade detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Minimalistliku stiiliga segistil on Easy-grip kahv, millega on mugav veesurvet ja -temperatuuri reguleerida.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik, seinahoidik ja vajutatav põhjaklapp. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 260

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas