Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 60

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    327,00 €

    Damixa Silhouet M on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 230 push-open põhjaklapiga mattmust - Outlet Diil

    Tavahind: 322,00 €

    Erihind 305,00 €

    Hansgrohe Finoris 230 mattmust on sirge jooksutoruga kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Mugavuse tagamiseks on segistil 120° pööratav jooksutoru. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 193,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti madal vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos uputatavate valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Damixa Silhouet S mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet S mattmust

    294,00 €

    Damixa Silhouet S on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 60

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas