Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 66

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    457,00 €

    Oras Safira 1002F-33 mattmus on klassikaline käsidušiga valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Rebris S 110 mattmust põhjaklapiga

    111,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebris S 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis sisaldub põhjaklapp. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Duravit C.1 C11020001 M-Size mattmust põhjaklapiga

    345,00 €

    Duravit C.1 C11020001 M-Size on mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub mattmust põhjaklapp. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 250 põhjaklapiga mattmust

    309,00 €

    Hansgrohe Vivenis 250 mattmust on kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 mattmust põhjaklapiga

    231,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Hansgrohe Finoris 110 mattmust on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 66

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas