Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Grohe Plus XL

    Valamusegisti Grohe Plus XL

    288,00 €

    Grohe Plus XL valamusegistiga on kontroll Sinu kätes. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Grohe Plus seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, see tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.  Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement ning seetõttu on segisti väga töökindel. Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size põhjaklapiga

    69,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    147,00 €

    Hansgrohe Logis 210 on kumera disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Blue Star Capri II

    Valamusegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 86,00 €

    Erihind 80,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star valamusegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Tegu on valamusegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Segisti voolupiirang on 6l/min. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    458,00 €

    Oras Optima Style 2613FH on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušigai. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 171

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas