Valamusegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 103

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 240 põhjaklapiga

    207,00 €

    Talis E 240 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kasutusel vastupidav keraamiline sisu. 

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 kroom

    118,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on kroomi viimistlus.

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 70 põhjaklapiga kroom

    59,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 70 kroom on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 103

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas