Valamusegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    243,00 €

    Oras Safira 1033 on Bidetta käsidušiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    458,00 €

    Oras Optima Style 2613FH on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušigai. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Saga 3910

    Valamusegisti Oras Saga 3910

    82,00 €

    Oras Saga 3910 on valamusegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 6,0 l/min.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela ECO 4806F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,8 l/min. ECO seeria segistitel on voolupiiranguga aeraator, millel on muudetav voolunurk. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    457,00 €

    Oras Safira 1002F-33 mattmus on klassikaline käsidušiga valamusegisti. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas