Valamusegistid

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 281

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Logis 210 põhjaklapiga

    147,00 €

    Hansgrohe Logis 210 on kumera disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S 100 põhjaklapiga

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S 100 on modernse disainiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Sihvakas, funktsionaalne, tasukohane - need märksõnad köidavad paljusid Hansgrohe Talis S seeria segistite juures. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Valamusegisti Gustavsberg Estetic kroom

    141,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size põhjaklapiga

    69,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet L mattmust

    379,00 €

    Damixa Silhouet L on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 281

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas