Vannisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Grohe BauEdge

    Dušisegisti Grohe BauEdge

    69,00 €

    Dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    236,00 €

    Oras Safira 1073X on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  3. Vannisegisti Ravak Freedom R

    Vannisegisti Ravak Freedom R

    668,00 €

    Ravak Freedom R on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    175,00 €

    Oras Safira 1040U on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  5. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    90,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas