Vannisegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Tavahind: 1 199,00 €

    Erihind 999,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 on äärmiselt luksuslik dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. 

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Grohe BauEdge

    Vannisegisti Grohe BauEdge

    219,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. 7-kraadise nurga all asuv käepide pakub maksimaalset kasutusmugavust.

    Segistil on keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    122,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Ravak Chrome

    Vannisegisti Ravak Chrome

    309,00 €

    Ravak Chrome on neljaosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Rubineta Prince P-12/C Star käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Rubineta Prince P-12/C Star käsidušiga

    63,00 €

    Rubineta Prince P-12/C Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub pika jooksutoruga Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-12/C Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas