Vannisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Ravak Freedom R

    Vannisegisti Ravak Freedom R

    668,00 €

    Ravak Freedom R on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Burlington Tay

    Vannisegisti Burlington Tay

    1 146,00 €

    Burlington Tay on antiikse disainiga vannisegisti, mis on mõeldud vanni peale paigaldamiseks. Klassikalise inglise disainiga vannisegisti sobib imeliselt vannitubadesse, kus on retrohõnguline atmosfäär. Burligton Tay vannisegistit iseloomustavad sõnad antiikne, elegantne ning klassikaline. Vannisegisti on valmistatud messingust ning sellel kroomi viimistlus. Segisti detailid on valged. 

    Vannisegisti koosneb segistist, käsidušist ning käsiduši voolikust (1.5 m). Komplekti on võimalik lisada jalad, mis pakuvad vannipealsele segistile tuge ning võimaldavad segsti põrandale paigaldamist. Jalgade kõrgus on 600 mm.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Hansgrohe Logis kroom - Outlet Diil

    Vannisegisti Hansgrohe Logis kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 273,00 €

    Erihind 260,00 €

    Hansgrohe Logis on kolmeosaline kroom värvitooni vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida.

    Segisti paigaldatakse vanni külge Hansgrohe tööelemendi abil, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas