Vannisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euroeco + valamusegisti Grohe Euroeco S-Size

    Dušikomplekt Grohe Euroeco + valamusegisti Grohe Euroeco S-Size

    201,00 €

    Grohe Euroeco vannitoakomplekti kuulub Grohe Euroeco valamusegisti, vanni- ja dušisegisti ning Tempesta 100 käsidušš koos dušiliftiga. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Euroeco S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Euroeco on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Tempesta 100 dušikomplektis sisaldub 60 cm dušilift, 175 cm Relexaflex dušivoolik ja ühe funktsiooniga käsidušš.

    Grohe segistid on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Ravak Puri

    Vannisegisti Ravak Puri

    272,00 €

    Ravak Puri on kolmeosaline vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Kvaliteetsest messingust pinnad tagavad kõikidele segisti osadele pikaealisuse. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil saab ühest kangist reguleerida käsiduši ja vannitila veetemperatuuri. 

    Ravak Puri käsidušil on AntiBlock tehnoloogia, see tähendab et dušitüüsid on spetsiaalsest silikoonist, millelt on äärmiselt lihtne eemaldada katlakivi. FlexiFlow liigutatav araator võimaldab vannitila veevoolu suunata vastavalt vajadusele. 

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    80,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti, mis tagab ajatu interjööri igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas liitmikud, peiteäärikud ja aeraatori võti.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    129,00 €

    Oras Saga 3972Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  5. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Classic

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Classic

    199,00 €

    Armatura Classic on minimalistliku stiiliga ning luksusliku kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Termostaatsegistil on kaks kahva veetemperatuuri ja vooluhulga jaoks ning eraldi suundvahetaja nupp. Komplektiga on kaasas ka liitmikud ja peiteäärikud. Segisti voolupiirang on 16l minuti kohta.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas