Vannisegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    1 188,00 €

    Oras Esteta 7591-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat vanni- ja dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  3. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    122,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Grohe BauEdge

    Vannisegisti Grohe BauEdge

    219,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. 7-kraadise nurga all asuv käepide pakub maksimaalset kasutusmugavust.

    Segistil on keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Ravak Chrome

    Vannisegisti Ravak Chrome

    309,00 €

    Ravak Chrome on neljaosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas