Vannisegistid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    284,00 €

    Oras Nova 7460-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    526,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattmusta värvi termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Tavahind: 305,00 €

    Erihind 239,00 €

    Wasser Antique Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Hansgrohe Metropol harjatud must

    Vannisegisti Hansgrohe Metropol harjatud must

    2 295,00 €

    Hansgrohe Metropol on modernse ja geomeetrilise disainiga harjatud musta viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Harjatud must värv muudab segisti ainulaadseks ning stiilseks kujundusdetailiks igasse vannituppa. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid nii valamutele, vannidele kui ka dušinurkadesse. Iga segisti on unikaalne lisand just Sinu vannituppa.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas