Vannisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 83

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 175,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    86,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  3. Vannisegisti Ravak Freedom O

    Vannisegisti Ravak Freedom O

    668,00 €

    Ravak Freedom O on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    230,00 €

    Ravak Chrome on minimalistliku disainiga vanni- ja dušisegisti. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse.  Chrome seeria segistid on disainitud minimaalselt ruumi võtma. 

    Ravak Chrome on ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 83

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas