Vannisegistid

119 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1470

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1470

    Tavahind: 641,00 €

    Erihind 569,00 €

    Grohe Euphoria System 260 on väga mugav jooksutoruga dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik ning vannitilaga termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima 7140U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Optima 7140U

    259,00 €

    Oras Optima 7140U on universaalne Easy Grip kahvadega vanni- ja dušisegisti, millel on lihtsasti kasutatav piirajaga temperatuuriseadekahv. Tegemist on termostaatsegistiga, mille EcoFlow funktsioon aitab kontrollida vee vooluhulka. Segisti on varustatud prügifiltrite ning tagasilöögiklappidega. Komplekti kuulub paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid.

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 800

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 800

    178,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline vanni- ja dušisegisti. Segistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Tavahind: 1 199,00 €

    Erihind 999,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 on äärmiselt luksuslik dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. 

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  6. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  7. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    122,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  8. Vannisegisti Grohe BauEdge

    Vannisegisti Grohe BauEdge

    219,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. 7-kraadise nurga all asuv käepide pakub maksimaalset kasutusmugavust.

    Segistil on keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  9. Vanni- ja dušisegisti Rubineta Prince P-12/C Star käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Rubineta Prince P-12/C Star käsidušiga

    63,00 €

    Rubineta Prince P-12/C Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub pika jooksutoruga Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-12/C Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt
  10. Vannisegisti Ravak Chrome

    Vannisegisti Ravak Chrome

    309,00 €

    Ravak Chrome on neljaosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  11. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 mattmust

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 mattmust

    465,00 €

    Hansgrohe ShowerTablet Select 400 on mattmusta viimistlusega jooksutoruga vanni- ja dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. Dušisegisti jookstoru on võimalik ka soovi korral keerata ja näiteks segisti alla peitu panna. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  12. Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    244,00 €

    Oras Saga 3945Y dušikomplekti kuulub Oras Saga 3942Y vanni- ja dušisegisti ning Apollo 520 dušilifti komplekt. 

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik. Need kaks toodet koos moodustavad Su vannitoas täiusliku terviku.

    Lähemalt
  13. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000

    277,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 on turvaline ja ergonoomiline vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  14. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 2000

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 2000

    392,00 €

    Grohe Grohtherm 2000 on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. Segistil on praktiline laiendatud serv, kus saab hoiustada väiksemaid dušitarvikuid.  

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  15. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat 1001 CL

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat 1001 CL

    203,00 €

    Ecostat 1001 CL on modernse disainiga Hansgrohe vanni- ja dušisegisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Ecostop-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 50% võrra, hoides kokku energiat. Segistil on ohutusstopp 40° C juures.

    Lähemalt
  16. Vanni- ja dušisegisti Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) käsidušiga

    163,00 €

    Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) on antiikse disainiga vannitoakomplekt, mis on valmistatud kõrgkvaliteedilisest messingust. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka dušš, seinakinnitus, dušivoolik (150cm), paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Keraamiline segistisüdamik ning katlakivivastane süsteem tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Rubineta Venezia seeria sobib eriti hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri.

    Lähemalt
  17. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm SmartContol

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm SmartContol

    341,00 €

    Grohe Grohtherm SmartControl on innovaatiline kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. SafeStop nuppu on võimalik seadistada ka 43° C peale.

    Segistil on EcoJoy režiim, mis säästab kuni 50% vett ning mida on võimalik hõlpsasti kasutada keeratava nupu abil. TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

    Lähemalt
  18. Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    Dušikomplekt Ravak Termo 300 vannisegistiga

    376,00 €

    Ravak Termo 300 on luksuslik termostaatsegistiga dušikomplekt. Ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Termostaatsegisti tagab alati ühtlase veetemperatuuri ja surve. Dušilifti on väga kerge kohandada erinevates pikkustes inimeste jaoks. Käsidušil on kolm erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  


    Lähemalt
  19. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    337,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattmusta viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  20. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    255,00 €

    Oras Nova 7446X on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Segistil on 300 mm pikkune pöörduv jooksutoru ning eraldi ka suundvahetaja nupp. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  21. Vannisegisti Ravak Waterfall

    Vannisegisti Ravak Waterfall

    309,00 €

    Ravak Waterfall on viieosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  22. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462G-33 mattmust

    346,00 €

    Oras Nova 7462G-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  23. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    108,00 €

    Hansgrohe Logis on seinasisene segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  24. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    173,00 €

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  25. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    801,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 mono on äärmiselt luksuslik vannisegistiga dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Pihustussüsteemid on Rain, SmartRain ning Jet.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  26. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    226,00 €

    Talis E on mattmust Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  27. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Poleeritud kuldne värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  28. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    295,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  29. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on kroom lõppviimistlus. Lähemalt

  30. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara must

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 148,00 €

    Erihind 138,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Segistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  31. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 175,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  32. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    357,00 €

    Hansgrohe ShowerTablet Select 400 on kroomi viimistlusega jooksutoruga vanni- ja dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. Dušisegisti jookstoru on võimalik ka soovi korral keerata ja näiteks segisti alla peitu panna. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  33. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  34. Vannisegisti Noro Sand

    Vannisegisti Noro Sand

    759,00 €

    Noro Sand on kroom viimistlusega põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab vannis käies nautida ka dušimõnusid. Antud segisti ei vaja paigalduseks põrandasisest tööelementi. Komplektis sisaldub käsidušš ja dušivoolik. 

    Noro segistid on turvalised, kvaliteetsed ja ajatu kauni disainiga. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  35. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Cross Bronze käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Cross Bronze käsidušiga

    Tavahind: 407,00 €

    Erihind 259,00 €

    Wasser Antique Cross Bronze on pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  36. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    86,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  37. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    284,00 €

    Oras Nova 7460-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  38. Vannisegisti Ravak Freedom O

    Vannisegisti Ravak Freedom O

    668,00 €

    Ravak Freedom O on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  39. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    216,00 €

    Oras Nova 7462U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  40. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Lähemalt
  41. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt
  42. Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    230,00 €

    Ravak Chrome on minimalistliku disainiga vanni- ja dušisegisti. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse.  Chrome seeria segistid on disainitud minimaalselt ruumi võtma. 

    Ravak Chrome on ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Lähemalt
  43. Vanni- ja dušisegisti Ideal Standard Ceraflex B1741

    Vanni- ja dušisegisti Ideal Standard Ceraflex B1741

    147,00 €

    Ideal Standard Ceraflex B1741 on ajatu disainiga läikiva kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Lisaks teeb segisti eriliseks tema pikk ja 360° liikuv jooksutoru.

    Ceraflex segistil on kasutusel tagasilöögiklapp ning vastupidav FirmaFlow® keraamiline sisu koos temperatuuripiirajaga. Vanni- ja dušisegistile on võimalik dušivoolik ja käsidušš juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  44. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic

    243,00 €

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic on ajatu ning harmoonilise disainiga. Segisti on funktsionaalne ja stiilne, mistõttu sobib ta peaaegu igasse vannituppa. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Jooksutoru pealne tõmbümberlüliti vahetab vooluteed vannilt dušile.

    Nautic termostaat vanni- ja dušisegisti hoiab ühtlast veetemperatuuri veesurve muutmisel. Segistil on Safe Touch tehnoloogia, mis vähendab esikülje kuumust, mistõttu vannis ja duši all käimine on veelgi mugavam ja turvalisem. Segistil on reguleeritav maksimaalne temperatuur suuremaks põletuskaitseks.

    Lähemalt
  45. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    245,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  46. Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    55,00 €

    Rubineta Prince P-10/K Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-10/K Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt
  47. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattmust

    526,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattmusta värvi termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  48. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    125,00 €

    Oras Saga 3940Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  49. 4-osaline vannisegisti

    Vannisegisti Gustavsberg Skandic

    491,00 €

    Gustavsberg Skandic on vannisegisti, mida iseloomustavad sõnad stiilsus ja funktsionaalsus. Segisti puhas ja lihtne disain on täiuslik lisa igasse vannituppa. Segisti automaatne põletuskaitse ja kuumaveetõke muudavad vanniskäigu mugavaks ja turvaliseks. Skandic segistit on võimalik vannile paigaldada nii 3- kui ka 4-osalisena. 

    Komplektis sisaldub väljatõmmatav käsidušš, mis kinnitatakse vanniäärele. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida.

    Jooksutoru ei kuulu komplekti, kuid selle saab allolevast valikust juurde lisada muutes vannisegisti 4-osaliseks. 3-osalise segisti puhul toimub vanni täitmine läbi vanni ülevoolu ning 4-osalise segisti puhul läbi jooksutoru.

    Enne paigaldamist tuleb torud kuni segistini puhtaks loputada. Segisti ühendatakse paremalt külma- ja vasakult kuumaveetoruga. Veesurve: max 1000 kPa. Kuuma vee temperatuur: max 80°C.

    Lähemalt
  50. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  51. Vannisegisti Ravak Freedom R

    Vannisegisti Ravak Freedom R

    668,00 €

    Ravak Freedom R on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  52. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    108,00 €

    Hansgrohe Logis on klassikalise disainiga segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  53. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  54. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Tavahind: 305,00 €

    Erihind 239,00 €

    Wasser Antique Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  55. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom

    308,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  56. Vanni- ja dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Tavahind: 286,00 €

    Erihind 257,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva phantom black viimistlusega vanni- ja dušisegisti. Essence segistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud Long-Life pinnatöötlusega, mis teeb segistist hooldamise imelihtsaks. 

    Lähemalt
  57. Vannisegisti Hansgrohe Logis kroom - Outlet Diil

    Vannisegisti Hansgrohe Logis kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 273,00 €

    Erihind 260,00 €

    Hansgrohe Logis on kolmeosaline kroom värvitooni vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida.

    Segisti paigaldatakse vanni külge Hansgrohe tööelemendi abil, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  58. Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco

    92,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  59. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    526,00 €

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  60. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metris S

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metris S

    320,00 €

    Hansgrohe Metris S on pilkupüüdva disainiga segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Uudne lihtsus. Rahulikkus suurejoonelisuse, selgus keerukuse ja ajatus trendikuse asemel. Tänapäeva kiirustavas maailmas on vannitoast saanud rahu, tasakaalukuse ja heaolu pelgupaik. Metris S on geomeetriline segistimudel, milles on rõhutatud lihtsust. Segisti ja käepideme geomeetrilises kujunduses on keskendutud olulisele, unustamata seejuures muidugi kvaliteetseid materjale ja tehnilist varustust ning Hansgrohe segistite rangeid kvaliteedinõudeid.

    Lähemalt
  61. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    236,00 €

    Oras Safira 1073X on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  62. Dušisegisti Hansgrohe Talis E kroom

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E kroom

    140,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  63. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Tavahind: 242,00 €

    Erihind 199,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud pronks viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  64. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    337,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattvalge viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  65. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    241,00 €

    Hansgrohe Vivenis on kroomi viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  66. Vannisegisti Ravak Chrome R

    Vannisegisti Ravak Chrome R

    668,00 €

    Ravak Chrome R on kandilise disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  67. Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Tavahind: 195,00 €

    Erihind 161,00 €

    Hansgroge Talis E on mattvalge viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  68. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    121,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  69. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    122,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on särava kroomviimistlusega modernne vanni- ja dušisegisti. Segisti on ühe kahvaga, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on tootel ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  70. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    90,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini.

    Lähemalt
  71. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    430,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Mattvalge värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  72. Dušisegisti Hansgrohe Talis S kroom

    Dušisegisti Hansgrohe Talis S kroom

    146,00 €

    Hansgrohe Talis S on pilkupüüdvalt stiilse disainiga dušisegisti. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. 

    Tugevaid ja sirgeid jooni ning saledat välisilmet rõhutavad segisti dünaamiline kalle ja pulgakujuline hoob. Talis S on minimalistliku joonega populaarne ja moodne tootesari. See lisab vannituppa elu ja reipust, kuid teeb seda rahulikult ja diskreetselt.

    Lähemalt
  73. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    347,00 €

    Hansgrohe Finoris on mattmusta värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 19 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  74. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Harjatud pronks värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  75. Dušisegisti Grohe BauEdge

    Dušisegisti Grohe BauEdge

    69,00 €

    Dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  76. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Capri II roosa kuld

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Capri II roosa kuld

    Tavahind: 169,00 €

    Erihind 156,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star vanni- ja dušisegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  77. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    691,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline mattmusta värvitooniga vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain. Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  78. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E kroom

    162,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  79. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop

    83,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  80. Vanni- ja dušisegisti Grohe Plus

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Plus

    279,00 €

    Grohe Plus vanni- ja dušisegistiga on kontroll Sinu kätes. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. 

    Grohe Plus seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, see tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise.  Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement ning seetõttu on segisti väga töökindel. Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Soovi korral on võimalik lisada komplekti riiulit, mis paigaldatakse segisti peale. 

    Lähemalt
  81. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Capri II

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 133,00 €

    Erihind 123,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star vanni- ja dušisegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  82. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210012 mattmust

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210012 mattmust

    593,00 €

    C.1 C14210012 on Duraviti mattmust seinasisene vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Duravit Bluebox tööelemendiga.

    Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  83. Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Tavahind: 210,00 €

    Erihind 171,00 €

    Hansgroge Talis E on harjatud pronksi viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud pronks viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  84. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara Inox

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 132,00 €

    Erihind 122,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Segistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  85. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 184,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  86. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline kroom

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline kroom

    493,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline kroom värvitooni vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain.  Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  87. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1040U

    175,00 €

    Oras Safira 1040U on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  88. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3972Y

    129,00 €

    Oras Saga 3972Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  89. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    528,00 €

    Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 27475 on modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik (pikkusega 1750 mm) ning termostaatsegisti. Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

    Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  90. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    90,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on kroomi värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  91. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    97,00 €

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  92. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis S

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis S

    184,00 €

    Hansgrohe Talis S on pilkupüüdvalt stiilse disainiga segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. 

    Tugevaid ja sirgeid jooni ning saledat välisilmet rõhutavad segisti dünaamiline kalle ja pulgakujuline hoob. Talis S on minimalistliku joonega populaarne ja moodne tootesari. See lisab vannituppa elu ja reipust, kuid teeb seda rahulikult ja diskreetselt.

    Lähemalt
  93. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    121,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on mattmusta värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  94. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E poleeritud kuld

    Tavahind: 242,00 €

    Erihind 199,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Poleeritud kuld viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  95. Vannisegisti Grohe BauEdge peidetud ümberlülitiga

    Vannisegisti Grohe BauEdge peidetud ümberlülitiga

    337,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on peidetud ümberlüliti, mis asub jooksutoru tagumisel küljel. 

    Lähemalt
  96. Dušisegisti Hansgrohe Talis E poleeritud kuld

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E poleeritud kuld

    Tavahind: 210,00 €

    Erihind 171,00 €

    Hansgroge Talis E on poleeritud kuld viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Poleeritud kuld viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  97. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara kroom

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara kroom

    Tavahind: 101,00 €

    Erihind 94,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Segistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  98. Vannisegisti Ravak Flat

    Vannisegisti Ravak Flat

    281,00 €

    Ravak Flat on neljaosaline vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata.  Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Ravak Flat segistil on võetud kasutusele uudne SoftMove tehnoloogia, mis tagab segisti liikuvate osade sujuva ja ühtlase liikumise. 

    Lähemalt
  99. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    Tavahind: 242,00 €

    Erihind 199,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud must viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  100. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210011 mattmust

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210011 mattmust

    626,00 €

    C.1 C14210011 on Duraviti mattmust seinasisene vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Duravit Bluebox tööelemendiga.

    Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  101. Dušikomplekt Grohe Euroeco + valamusegisti Grohe Euroeco S-Size

    Dušikomplekt Grohe Euroeco + valamusegisti Grohe Euroeco S-Size

    201,00 €

    Grohe Euroeco vannitoakomplekti kuulub Grohe Euroeco valamusegisti, vanni- ja dušisegisti ning Tempesta 100 käsidušš koos dušiliftiga. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Euroeco S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Euroeco on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Tempesta 100 dušikomplektis sisaldub 60 cm dušilift, 175 cm Relexaflex dušivoolik ja ühe funktsiooniga käsidušš.

    Grohe segistid on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  102. Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud must

    210,00 €

    Hansgroge Talis E on harjatud musta viimistlusega Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud must viimistlus teeb dušisegisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  103. Vanni- ja dušisegisti Laufen LUA E 3215F1

    Vanni- ja dušisegisti Laufen LUA E 3215F1

    Tavahind: 112,00 €

    Erihind 95,00 €

    Laufen LUA E 3215F1 on kroomi värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Laufen LUA E seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida.

    Lähemalt
  104. Dušikomplekt Grohe Solid jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Solid jooksutoruga

    277,00 €

    Grohe Solid dušikomplekti kuulub Grohe Solid jooksutoruga dušisegisti, Tempesta 100 II käsidušš, käsiduši hoidja ja 150 cm Relexaflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Solid on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  105. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris

    248,00 €

    Hansgrohe Finoris on kroomi värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 19 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  106. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Classic

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Classic

    199,00 €

    Armatura Classic on minimalistliku stiiliga ning luksusliku kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Termostaatsegistil on kaks kahva veetemperatuuri ja vooluhulga jaoks ning eraldi suundvahetaja nupp. Komplektiga on kaasas ka liitmikud ja peiteäärikud. Segisti voolupiirang on 16l minuti kohta.

    Lähemalt
  107. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    89,00 €

    Grohe Eurosmart on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  108. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattvalge

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattvalge

    691,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline mattvalge värvitooniga vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain.  Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  109. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 308,00 €

    Erihind 281,00 €

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  110. Vannisegisti Ravak Puri

    Vannisegisti Ravak Puri

    272,00 €

    Ravak Puri on kolmeosaline vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Kvaliteetsest messingust pinnad tagavad kõikidele segisti osadele pikaealisuse. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil saab ühest kangist reguleerida käsiduši ja vannitila veetemperatuuri. 

    Ravak Puri käsidušil on AntiBlock tehnoloogia, see tähendab et dušitüüsid on spetsiaalsest silikoonist, millelt on äärmiselt lihtne eemaldada katlakivi. FlexiFlow liigutatav araator võimaldab vannitila veevoolu suunata vastavalt vajadusele. 

    Lähemalt
  111. Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    58,00 €

    Armature Atut on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik (140 cm), seinahoidik, liitmikud ja peiteäärikud. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti voolupiirang on 13l minuti kohta.

    Lähemalt
  112. Vanni- ja dušisegisti Armatura Narva must

    Vanni- ja dušisegisti Armatura Narva must

    120,00 €

    Armatura Narva on ajatu stiiliga ning musta viimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. 

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  113. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Comfort

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Comfort

    278,00 €

    Ecostat Comfort on modernse disainiga Hansgrohe vanni- ja dušisegisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Ecostop-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 50% võrra, hoides kokku energiat. Segistil on voolupiirang 20 l/min. Segistil on ohutusstopp 40° C juures.

    Lähemalt
  114. Dušisegisti Grohe BauLoop

    Dušisegisti Grohe BauLoop

    64,00 €

    Dušisegisti Grohe BauLoop muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  115. Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    80,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti, mis tagab ajatu interjööri igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas liitmikud, peiteäärikud ja aeraatori võti.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  116. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    430,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Mattmust värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  117. Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    186,00 €

    Armatura Angelit on voolujoonelise disainiga valge ja kroom värvusega vanni- ja dušisegisti. Angelit segisti on inspireeritud pisara ristlõikest, mis muudab segisti õrnaks ja elegantseks. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Vanni- ja dušisegisti kahv töötab ka kui suundvahetaja duši ja jooksutoru vahel.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  118. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud must

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud must

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Harjatud must värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  119. Dušisegisti Grohe Euroeco

    Dušisegisti Grohe Euroeco

    74,00 €

    Dušisegisti Grohe Euroeco muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

119 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas