Vannisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Ravak Freedom O

    Vannisegisti Ravak Freedom O

    668,00 €

    Ravak Freedom O on modernse disainiga põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks. Komplektis sisaldub põrandasisene tööelement R-Box, käsidušš ja dušivoolik.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    55,00 €

    Rubineta Prince P-10/K Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-10/K Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    Vannisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    2 142,00 €

    Hansgrohe Metropol on modernse ja geomeetrilise disainiga mattmusta viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Mattmust värv muudab segisti ainulaadseks ning stiilseks kujundusdetailiks igasse vannituppa. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid nii valamutele, vannidele kui ka dušinurkadesse. Iga segisti on unikaalne lisand just Sinu vannituppa.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas