Vannisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 26

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    122,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on särava kroomviimistlusega modernne vanni- ja dušisegisti. Segisti on ühe kahvaga, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on tootel ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop

    83,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauLoop muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Grohe BauEdge

    Dušisegisti Grohe BauEdge

    69,00 €

    Dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse. Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    528,00 €

    Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 27475 on modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik (pikkusega 1750 mm) ning termostaatsegisti. Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

    Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    97,00 €

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 26

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas