Vannisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    1 635,00 €

    Hansgrohe Vivenis on elegantse ja minimalistiku disainiga mattmusta viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis 4-osaline mattmust

    691,00 €

    Hansgrohe Vivenis on neljaosaline mattmusta värvitooniga vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Käsiduši pihustussüsteem on PowderRain. Segistiga on kaasas Hansgrohe sBox, mis muudab vooliku opereerimise sujuvamaks. Tööelement segisti paigaldamiseks on võimalik juurde lisada.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Tavahind: 305,00 €

    Erihind 239,00 €

    Wasser Antique Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  5. 4-osaline vannisegisti

    Vannisegisti Gustavsberg Skandic

    491,00 €

    Gustavsberg Skandic on vannisegisti, mida iseloomustavad sõnad stiilsus ja funktsionaalsus. Segisti puhas ja lihtne disain on täiuslik lisa igasse vannituppa. Segisti automaatne põletuskaitse ja kuumaveetõke muudavad vanniskäigu mugavaks ja turvaliseks. Skandic segistit on võimalik vannile paigaldada nii 3- kui ka 4-osalisena. 

    Komplektis sisaldub väljatõmmatav käsidušš, mis kinnitatakse vanniäärele. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida.

    Jooksutoru ei kuulu komplekti, kuid selle saab allolevast valikust juurde lisada muutes vannisegisti 4-osaliseks. 3-osalise segisti puhul toimub vanni täitmine läbi vanni ülevoolu ning 4-osalise segisti puhul läbi jooksutoru.

    Enne paigaldamist tuleb torud kuni segistini puhtaks loputada. Segisti ühendatakse paremalt külma- ja vasakult kuumaveetoruga. Veesurve: max 1000 kPa. Kuuma vee temperatuur: max 80°C.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas