Vannisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 77

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    801,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 mono on äärmiselt luksuslik vannisegistiga dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Pihustussüsteemid on Rain, SmartRain ning Jet.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    86,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    295,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic

    243,00 €

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Nautic on ajatu ning harmoonilise disainiga. Segisti on funktsionaalne ja stiilne, mistõttu sobib ta peaaegu igasse vannituppa. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Jooksutoru pealne tõmbümberlüliti vahetab vooluteed vannilt dušile.

    Nautic termostaat vanni- ja dušisegisti hoiab ühtlast veetemperatuuri veesurve muutmisel. Segistil on Safe Touch tehnoloogia, mis vähendab esikülje kuumust, mistõttu vannis ja duši all käimine on veelgi mugavam ja turvalisem. Segistil on reguleeritav maksimaalne temperatuur suuremaks põletuskaitseks.

    Lähemalt
  5. Vannisegisti Noro Sand

    Vannisegisti Noro Sand

    759,00 €

    Noro Sand on kroom viimistlusega põrandasegisti, mis on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab vannis käies nautida ka dušimõnusid. Antud segisti ei vaja paigalduseks põrandasisest tööelementi. Komplektis sisaldub käsidušš ja dušivoolik. 

    Noro segistid on turvalised, kvaliteetsed ja ajatu kauni disainiga. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 77

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas