Vannisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    801,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 mono on äärmiselt luksuslik vannisegistiga dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Pihustussüsteemid on Rain, SmartRain ning Jet.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  2. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    108,00 €

    Hansgrohe Logis on seinasisene segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    295,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on kroom lõppviimistlus. Lähemalt

  5. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    86,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 86

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas