Vannisegistid

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    801,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 mono on äärmiselt luksuslik vannisegistiga dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Pihustussüsteemid on Rain, SmartRain ning Jet.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    226,00 €

    Talis E on mattmust Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Poleeritud kuldne värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara must

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 148,00 €

    Erihind 138,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Segistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    295,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Komplektis sisaldub Estetic termostaatsegisti ning keeratav jooksutoru. Estetic vanni- ja dušisegisti on mõeldud kasutamiseks koos Gustavsbergi või mõne muu kaubamärgi dušikomplektiga. Segisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 130

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas