Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 1017

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Finoris

    Dušisegisti Hansgrohe Finoris

    182,00 €

    Hansgrohe Finoris on kroomi värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 12,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe Essence XL-Size

    Valamusegisti Grohe Essence XL-Size

    302,00 €

    Grohe Essence XL-Size on kõrge kroomitud disainiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Segistil on üks kahv paremal pool, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja -survet. 

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  3. Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 1jet on võimas ühe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on üks PowderRain pihustussüsteem.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    479,00 €

    Minta SmartControl on silmapaistev roostevaba terase viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on praktiline väljatõmmatav käsidušš. Grohe SmartControl võimaldab segistit avada ja sulgeda lihtsalt ON-OFF nupuvajutusega ning nuppu keerates leida täpselt õige vooluhulk. Jooksutoru pöördenurk on 140°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu kokkamise, koristamise või nõudepesuga.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. GROHE Zero® funktsioon isoleerib plii ja nikli ühendite sattumise joogivette.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    244,00 €

    Reginox Yadkin on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yadkin segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 1017

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas