Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 996

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 mattmust

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 mattmust

    465,00 €

    Hansgrohe ShowerTablet Select 400 on mattmusta viimistlusega jooksutoruga vanni- ja dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. Dušisegisti jookstoru on võimalik ka soovi korral keerata ja näiteks segisti alla peitu panna. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7471

    169,00 €

    Oras Nova 7471 on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energiasäästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energiasäästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Oras Nova 7471 on termostaadiga dušisegisti, mille puhul kuum vesi tuleb paremalt ning külm vesi vasakult. Oras Noval on olemas mudel ka vastupidise toruühenduse jaoks (Oras Nova 7461).

    Lähemalt
  3. Bideedušš Grohe Tempesta-F Trigger Spray 30

    Bideedušš Grohe Tempesta-F Trigger Spray 30

    106,00 €

    Grohe Tempesta-F Trigger Spray 30 on ühepihustussüsteemiga ja kroomviimistlusega bideedušš. Käsidušiga on kaasas seinakinnitus koos dušihoidikuga ning dušivoolik Silverflex Longlife.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Wasser Antique Bronze

    Dušikomplekt Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 509,00 €

    Erihind 389,00 €

    Wasser Antique Bronze on pronksja viimistlusega dušikomplekt, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi käepidemega - just, nagu vanal ajal seda tehti. Komplekti kuulub käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning segisti allosas on pööratav tila, mis on praktiline lisa igapäevasele dušisegistile ja ühtlasi hea lahendus vanni täitmiseks.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Blue Star Torino 640

    Köögisegisti Blue Star Torino 640

    Tavahind: 123,00 €

    Erihind 114,00 €

    Torino 640 on stiilne Blue Star'i köögisegisti, mis on tõeline profivahend Sinu köögis. Segistil on kõrgkvaliteediline ja kauakestev kroom viimistlus ning uuenduslik musta värvusega silikoontoru. Väljatõmmatav käsidušš ning Blue Star XXL mugavustsoon lisavad oluliselt kasutusmugavust näiteks nõusid või puuvilju pestes.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 996

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas