Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Käsidušikomplekt Grohe Euphoria 110 Massage 900

    Käsidušikomplekt Grohe Euphoria 110 Massage 900

    111,00 €

    Grohe Euphoria 110 Massage 900 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Euphoria 110 Massage käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift, EasyReach seebialus ning Silverflex 175 cm dušivoolik.

    Euphoria 110 Massage käsidušil on kolm pihustusrežiimi, Rain, Massage, SmartRain, mis teevad duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size vajutatava põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size vajutatava põhjaklapiga

    90,00 €

    Grohe BauEdge M-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik avada ja sulgeda vajutusega põhjaklapile.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  3. Dušivoolik Grohe Silverflex 125

    Dušivoolik Grohe Silverflex 125

    21,00 €

    Grohe Silverflex on sileda pinnaga dušivoolik, millel on keeru-vaba ühendus. Vooliku pikkus on 125 cm. Grohe dušivoolikul on AntiFold süsteem, mis takistab voolikut paindumast ja tänu sellele on vooliku purunemine välistatud.

    Silverflex dušivoolikul on eriti siidine pind, mida on lihtne hooldada ja puhastada. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Lineare S-Size vardaga põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Lineare S-Size vardaga põhjaklapiga

    219,00 €

    Grohe Lineare S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub ka segisti taga olevast vardast reguleeritav põhjaklapp, mis sobib ülevooluta valamutele. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. Valamusegisti sees on Grohe Long-Life keraamiline tööelement, mis tagab segisti töökindluse.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Grohe Start Classic

    Dušisegisti Grohe Start Classic

    82,00 €

    Dušisegisti Grohe Start Classic on loodud pakkuma maksimaalselt nauditavat dušielamust. Dušisegisti disain on elegantne, lihtne ning klassikaline, mistõttu sobib segisti suurepäraselt paljudesse erinevatesse vannitubadesse.

    Tänu vastupidavale Grohe StarLighti kroompinnale on kraan vannitoa läikiv pilgupüüdja ja seda on imelihtne puhastada.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas