Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 1011

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Reginox Yampa White

    Köögisegisti Reginox Yampa White

    286,00 €

    Reginox Yampa on kõrge kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Valget värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yampa segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  2. Bideedušikomplekt Oras Optima 272040

    Bideedušikomplekt Oras Optima 272040

    42,00 €

    Oras Optima 272040 käsidušikomplekt on minimalistliku ja aegumatu disainiga. Bideedušikomplektil on katlakivi vältiv tehnoloogia, mis teeb sellest praktilise ning jätkusuutliku valiku. Komplekti kuuluvad käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik. Bideedušil on 1 pihustusrežiim.

    Oras Optima on tõestatud kvaliteediga köögi-ja vannitoa toodete sari, kust leiab vastupidava ja kauakestva elueaga tooteid igale maitsele. Sarja funktsionaalsed kaalutlused ja toodete pisidetailid loovad uut kasutajakogemust ning püsivat kindlustunnet.

    Lähemalt
  3. Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    Käsidušš Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404

    46,00 €

    Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick 26404 on ühe pihustussüsteemiga kroomviimistlusega käsidušš. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lisaks hoiab Grohe Long-Life kaitsekiht käsiduši pinna pikalt läikivana. Käsidušil on vett säästev voolupiirang, maksimaalne veevool on 9.5 l/min.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga

    286,00 €

    Reginox Flint Black väljatõmmatava käsidušiga on kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Pearl segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Levisa Gun Metal Silver

    Köögisegisti Reginox Levisa Gun Metal Silver

    244,00 €

    Reginox Levisa Gun Metal Silver on kõrge kumera jooksutoruga köögisegisti, mis on hõbedase alatooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Levisa roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 1011

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas