Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 1012

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    274,00 €

    Franke Tango-Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.  

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Reginox Yampa Black

    Köögisegisti Reginox Yampa Black

    239,00 €

    Reginox Yampa on kõrge kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yampa segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Grohe Eurosmart

    Dušisegisti Grohe Eurosmart

    76,00 €

    Grohe Eurosmart on särava kroomviimistlusega dušisegisti. Eurosmart dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Shape M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Shape M35 mattmust

    218,00 €

    Hansgrohe Vernis Shape M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Shape seeriat iseloomustavad elegantsus ning konkreetsed vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    Käsidušš Hansgrohe Pulsify S 105 1jet mattmust

    31,00 €

    Hansgrohe Pulsify S 105 1jet on võimas ühe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 105 mm). Käsidušil on üks PowderRain pihustussüsteem.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 1012

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas