Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Ravak II FL 112 bideedušiga

    Valamusegisti Ravak II FL 112 bideedušiga

    150,00 €

    Ravak Chrome II FL 112 on moderne, kuid ajatu disainiga valamusegisti. Segisti on ovaalsete vormidega, mis moodustavad iga vannitoa interjööris hea dünaamika. Chrome II FL 112 sobib eriti hästi väikestesse vannitubadesse, kuhu klassikalist bideed paigaldada ei saa. Bideed on mugav kasutada näiteks intiimpiirkondade ja jalgade pesemiseks.

    Segisti kõrgus on 150 mm ning segisti läbimõõt on 35 mm. Komplekti kuulub ka valamusegisti, seinahoidik ja käsibideedušš, mis on saadavl kroom või musta viimistlusega.

    Lähemalt
  2. Dušivoolik Damixa mattmust 150 cm

    Dušivoolik Damixa mattmust 150 cm

    61,00 €

    Damixa dušivoolik on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Dušivoolik on valmistatud vastupidavast metallist ja selle pikkus on 1500 mm. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 80 vardaga põhjaklapiga mattmust

    177,00 €

    Hansgrohe Vivenis 80 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  4. Dušivoolik Damixa mattmust 175 cm

    Dušivoolik Damixa mattmust 175 cm

    78,00 €

    Damixa dušivoolik on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Dušivoolik on valmistatud vastupidavast metallist ja selle pikkus on 1750 mm. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 193,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti madal vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos uputatavate valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 71

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas