Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 216

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Oras Optima Style 2660HU

    Dušisegisti Oras Optima Style 2660HU

    194,00 €

    Oras Optima Style 2660HU on klassikalise stiiliga ja kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Optima segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Optima dušisegistiga on kaasas ka ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Dušisegistit on võimalik kokku sobitada Oras käsiduši komplektidega.

    Oras Optima Style on parim valik, kui otsitakse külluslikku disaini ning midagi, mis viiks vannitoa või köögi interjööri uuele tasemele. Optima Style segistid on sulanduva vormi ning elegantse ja minimalistliku stiiliga. Sellest tootevalikust leiab igaüks enda maitsele sobiva segisti.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    72,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on kroomi värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Gustavsberg New Nautic 41212014

    Dušisegisti Gustavsberg New Nautic 41212014

    150,00 €

    Gustavsberg New Nautic 41212014 on ajatu ja harmoonilise disainiga seinale kinnitatav dušisegisti. Soovi korral saab aktiveerida reguleeritava mugavusvoolu. Samuti on võimalik reguleerida ka maksimaalne temperatuur, et ennetada kuumaveepõletusi. Dušisegistil on korgiga varjatud ühendused täiendava külma- või kuumaveevõtu jaoks. Toodet on võimalik kombineerida pikendatud kahvaga.

    New Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Lisaks sellele on tootesarjas esindatud lahendused ka praktilised ja funktsionaalsed.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    89,00 €

    Grohe Eurosmart on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    97,00 €

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 216

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas