Segistid

Grohe kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannisegisti Ravak Flat

    Vannisegisti Ravak Flat

    262,00 €

    Ravak Flat on neljaosaline vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata.  Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Ravak Flat segistil on võetud kasutusele uudne SoftMove tehnoloogia, mis tagab segisti liikuvate osade sujuva ja ühtlase liikumise. 

    Lähemalt
  2. Bideesegisti Ravak Chrome II 0.56 äravoolukattega

    Bideesegisti Ravak Chrome II 0.56 äravoolukattega

    87,00 €

    Ravak Chrome II 0.56 on äravoolukattega ovaalsete vormidega bideesegisti. Bideesegisti äravoolu on võimalik avada trossi ja äravoolukomplekti abil. Segisti on praktiliste mõõtudega - kõrgus 140 mm ning tööorgani diameeter on 25 mm. 

    Bideesegisti on saadaval kahes toonis: ajatu kroom ja trendikas must. Segistit on võimalik paigaldada kõikidele bideedele.

    Lähemalt
  3. Vannisegisti Ravak Puri

    Vannisegisti Ravak Puri

    262,00 €

    Ravak Puri on kolmeosaline vannisegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Kvaliteetsest messingust pinnad tagavad kõikidele segisti osadele pikaealisuse. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil saab ühest kangist reguleerida käsiduši ja vannitila veetemperatuuri. 

    Ravak Puri käsidušil on AntiBlock tehnoloogia, see tähendab et dušitüüsid on spetsiaalsest silikoonist, millelt on äärmiselt lihtne eemaldada katlakivi. FlexiFlow liigutatav araator võimaldab vannitila veevoolu suunata vastavalt vajadusele. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Ravak Chrome II 015 äravoolukatteta kõrge

    Valamusegisti Ravak Chrome II 015 äravoolukatteta kõrge

    139,00 €

    Ravak Chrome II 015 on moderne ovaalsete vormidega valamusegisti äravoolukatteta. Segisti kõrgust on pikendatud, et kasutajale luua rohkem ruumi ning avarust pesemiseks. Segisti kõrgus on 300 mm. Valamusegistit on saadaval kahes värvis: kroomitud viimistlusega või musta viimistlusega.

    Segisti sees on geniaalne EcoFlow funktsiooniga aeraator. Vooluhulk on piiratud 3,8 l minutis ja õhuga rikastatud. Tõenäoliselt ei pane te seda tähelegi, kuid see mõjutab teie veetarbimist, mis on väiksem kui tavalise aku puhul.

    Segistit on saadaval ka BeCool funktsiooniga - see säästab sooja vee kulusid ja seega ka energiat. Erinevalt tavalistest segistitest garanteerib BeCool süsteem, et vesi hakkab soojenema alles siis, kui seda vaja on.

    Segisti sobib hästi valamutele Ceramic Slim O / R.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Ravak Termo 300

    Dušikomplekt Ravak Termo 300

    337,00 €

    Ravak Termo 300 on luksuslik termostaatsegistiga dušikomplekt. Ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Termostaatsegisti tagab alati ühtlase veetemperatuuri ja surve. Dušilifti on väga kerge kohandada erinevates pikkustes inimeste jaoks. Käsidušil on kolm erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  


    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 25

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas