Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Armatura German

    Valamusegisti Armatura German

    60,00 €

    Armatura German on pika jooksutoruga ning kroomviimistlusega valamusegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus, kui valamu taga ei ole piisavalt ruumi segisti paigaldamiseks. Pööratava jooksutoruga valamusegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. German valamusegisti sobib hästi nii vannituppa kui ka majapidamisruumi. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Vernis Blend M35 mattmust

    182,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend M35 on mattmusta värvi köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid, sobitudes seega iga interjööriga. 

    Segisti voolupiirang on 11,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 120° või 360° juures.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras

    274,00 €

    Franke Tango-Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.  

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Harjatud pronks värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Yampa Black

    Köögisegisti Reginox Yampa Black

    239,00 €

    Reginox Yampa on kõrge kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yampa segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 623

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas