Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Termostaat vanni- ja dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    450,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik jooksutoruga dušisegisti, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja pilkupüüdva disainiga dušisegisti. Toode on varustatud keraamilise tööelemendiga, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Segisti tsentrite vahemik on 150±16mm, puhtaks paigaldustulemuseks kuuluvad komplekti 3/4" ilukatted ja ekstsentrikud. Käsiduši voolikule on on segistil 1/2" ühendus.

    Lähemalt
  2. Käsidušš Damixa Tube mattmust

    Käsidušš Damixa Tube mattmust

    127,00 €

    Damixa Tube on ühe pihustusrežiimiga mattmust käsidušš. Tegu on modernse ning stiilse dušiga, selle juures ka praktiline ja vastupidav - käsidušil on kvaliteetsest silikoonist düüsid, tänu millele on dušši lihtne puhastada vältimaks katlakivi. Käsiduši pikkus on 198 mm. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    1 572,00 €

    Damixa Tradition on poleeritud messingu viimistlusega dušikomplekt, milles on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter. Stiil ammendab inspiratsiooni romantilisest Prantsusmaa interjöörist. 

    Komplekti kuulub eridisainiga 5,3 cm diameetriga käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš, dušisegisti ning 1750 mm dušivoolik. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Termostaat dušisegisti Damixa Silhouet mattmust

    341,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušisegisti, mille disainis on ühendatud moodne mattmust viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja pilkupüüdva disainiga dušisegisti. Toode on varustatud keraamilise tööelemendiga, see tagab segistile vastupidavuse.

    Segisti tsentrite vahemik on 150±16mm, puhtaks paigaldustulemuseks kuuluvad komplekti 3/4" ilukatted ja ekstsentrikud. Käsiduši voolikule on segistil 1/2" ühendus.

    Lähemalt
  5. Käsidušš Damixa Silhouet mattmust

    Käsidušš Damixa Silhouet mattmust

    78,00 €

    Damixa Silhouet on kolme pihustusrežiimiga mattmust käsidušš. Käsidušš on lihtsa, kuid ajatu disainiga, mis sobib suurepäraselt igasse interjööri. Toode on väga vastupidav ja praktiline, kuna dušil on kvaliteetsest silikoonist düüsid, tänu millele on seda lihtne puhastada vältimaks katlakivi. Käsiduši pikkus on 217 mm. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas