Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 36

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    639,00 €

    Hansgrohe Metris Select M71 200 on modernne roostevaba teras viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on innovaatiline kaheosaline disain, mis lisab oluliselt funktsionaalsust ja mugavust nii kokkamiseks kui ka nõudepesuks. Segistit saab mugavalt opereerida valamu esiservas paikneva joystick-stiilis Select kangiga, mis on ergonoomilise disaini ning erakordselt intuitiivse kasutusmugavusega. Lisaks on võimalik segisti tööd reguleerida ka jooksutorul paikneva Select nupu abil.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    482,00 €

    Franke Atlas Neo Sensor on minimalistliku disainiga ja roostevaba teras viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kontaktivaba juhtimine vasakul pool ning kahvaga juhtimine paremal pool. Kontaktivaba segisti eeliseks on veesäästlikus, kuna kahva kasutades lülitame tihti vee välja hiljem kui vajalik. Lisaks on Atlas Neo Sensor segistil väljatõmmatav käsidušš, millel on ühtlasi ka laminaarne veevool. 

    Kontaktivaba juhtimisega segisti on äärmiselt hügieeniline kuna vett on võimalik kasutada ilma kahva puutumata. Liigutades kätt kuni 6 cm kaugusel andurist hakkab segisti tööle ning 30 sekundi möödudes vesi lõpetab voolamise. Vee temperatuuri on võimalik seadistada tänu juhtpaneeli regulaatorile, mille toiteallikaks on komplektiga kaasas olevad 4 AA patareid.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Wellfresh 150 roostevaba teras + veefilter

    Köögisegisti Franke Wellfresh 150 roostevaba teras + veefilter

    179,00 €

    Franke Wellfresh 150 on roostevaba terase värvusega kangsegisti, mis on mõldud külma filtreeritud joogivee jaoks. Segistiga on kaasas BRITA P 1000 veefilter, T-ühendus ning taimer. 

    BRITA P 1000 veefilter püüab kinni vees olevad osakesed, ioonfilter pehmendab vett ning eemaldab ebavajalikud metallid, kuid alles jäävad kasulikud mineraalained. Antibakteriaalne aktiivsöefilter eemaldab veest ebameeldiva lõhna, blokeerib orgaanilised osad ning vees oleva kloori. Veefilter on vahetatav. 

    Jooksutoru pöördenurk on 360°. Painduvate ühendustorude pikkus on 800 mm. 

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino Inox

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino Inox

    Tavahind: 188,00 €

    Erihind 174,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja Inox viimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara Inox

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 132,00 €

    Erihind 122,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Segistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 36

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas