Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 471

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina onyx väljatõmmatava käsidušiga

    110,00 €

    Franke Lina on väljatõmmatava käsiduši ning onyx värvusega kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Soovitatav segisti kaugus seinast on 50 mm.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    138,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub PorterS seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    281,00 €

    Minta on silmapaistva mattmusta viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 150° või 360° juures.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    478,00 €

    Oras Inspera 3008F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik ja seinahoidik. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahva juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 471

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas