Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Safira 1012 käsidušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1012 käsidušiga

    141,00 €

    Oras Safira 1012 on fikseeritud jooksutoru ning Bidetta käsidušiga valamusegisti. Komplekti kuulub kroomviimistlusega valamusegisti, 1,75m pikkune dušivoolik ning seinahoidik. Eriti mugavaks ja kiireks teeb Oras Safira 1012 paigaldamise 3S-Installation kinnitussüsteem. Seadeosast on võimalik piirata vee vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus aastaid kõige populaarsem tooterühm. Peamised võtmesõnad selle sarja juures on vastupidavus ja töökindlus. Uuenenud Safira on säilitanud oma kasutusmugavuse ja hinnataseme, mis teeb sellest ühe parima tootesarja turul. Lisaks mugavusele on Safira sarjal pakkuda erineva disaini ning suurustega lahendusi igaühele.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Safira 1002F-33 bideedušiga mattmust

    456,00 €

    Oras Safira 1002F-33 on fikseeritud jooksutoru ning Bidetta käsidušiga moderne kõrge disainiga valamusegisti. Komplekti kuulub mattmust valamusegisti, 1,75m pikkune dušivoolik ning seinahoidik. Seadeosast on võimalik piirata vee vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus aastaid üks kõige populaarsem tooterühm. Peamised võtmesõnad selle sarja juures on vastupidavus ja töökindlus. Uuenenud Safira on säilitanud oma kasutusmugavuse ja hinnataseme, kuid selle juures toonud turule erinevaid disaine ja toote suuruseid. 

    Lähemalt
  3. Käsidušš Oras Apollo 254020

    Käsidušš Oras Apollo 254020

    30,00 €

    Oras Apollo 254020 on lihtsa stiiliga  kroomviimistlusega käsidušš. Apollo seeria tooted on tuntud oma puhta joone ja lihtsa geomeetrilise disaini poolest. Apollo käsidušši on võimalik kokku sobitada sama värvi Oras dušisegistitega. Ühe pihustusrežiimiga käsidušil on katlakivivastane töötlus, mis pikendab ka selle eluiga. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    935,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Saga 3912F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Saga 3912F bideedušiga

    142,00 €

    Oras Saga 3912F on Skandinaavia stiilis valamusegisti koos bideedušiga. Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja surve reguleerimise. Lisaks segistile ja bideedušile kuuluvad komplekti 1,5m dušivoolik ja seinahoidik.

    Oras Saga segistid ühendavad tänapäevase disaini ja aastakümnete pikkuse tehnoloogia, keskendudes selle juures ka kasutajasõbralikkusele ja vastupidavusele. Need kõrgekvaliteedilised ja taskukohased segistid sobivad ideaalselt erinevatele stiilidele ja vajadustele.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas