Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Armatura Moza 3F must

    Käsidušikomplekt Armatura Moza 3F must

    80,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning musta viimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift ja PVC dušivoolik (150 cm). Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Erakordseks dušikogemuseks on käsidušil 3 erinevat funktsiooni. 

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Armatura German põhjaklapiga

    Valamusegisti Armatura German põhjaklapiga

    70,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti. Valamusegistiga on kaasas ka põhjaklapp, mida on võimalik kasutada segisti taga oleva varda abil. German segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Armatura Atut

    Köögisegisti Armatura Atut

    31,00 €

    Armatura Atut on tagasihoidliku stiiliga ja kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Atut segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Armatura Neon põhjaklapiga

    Valamusegisti Armatura Neon põhjaklapiga

    83,00 €

    Armatura Neon on elegantse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti sobib kõikidesse vannitubadesse või tualettruumidesse oma lihtsa disaini poolest. 

    Neon segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti jooksutoru on fikseeritud, segisti ühendamiseks tulevad kaasa ka painduvad ühendusvoolikud. Valamusegistiga on kaasas kroomi värvi Click-Clack põhjaklapp. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Armatura German

    Valamusegisti Armatura German

    60,00 €

    Armatura German on pika jooksutoruga ning kroomviimistlusega valamusegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus, kui valamu taga ei ole piisavalt ruumi segisti paigaldamiseks. Pööratava jooksutoruga valamusegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. German valamusegisti sobib hästi nii vannituppa kui ka majapidamisruumi. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas