Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 1015

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Grohe Euroeco kõrge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Euroeco kõrge jooksutoru

    104,00 €

    Grohe Euroeco on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Grohe Euroeco seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistile on võimalik määrata ka voolupiirangut.

    Lähemalt
  2. Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    Dušivoolik Hansgrohe Isiflex 125 cm mattvalge

    28,00 €

    Hansgrohe Isiflex on klassikaline dušivoolik, mille pöörlev ühendus ei lase voolikul keerdu minna. Voolik on kaetud plastiku kihiga, mida on eriti lihtne puhastada. Vooliku pikkus on 125 cm. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    145,00 €

    Grohe Eurosmart on modernne kroomviimistlusega seinale paigaldatav valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistit on hea kasutada koos koristavalamuga või näiteks majapidamisruumis. 

     

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 160 mattmust 3-osaline põhjaklapiga

    351,00 €

    Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. Finoris seeria on võitnud kolm mainekat disainiauhinda. 

    Hansgrohe Finoris 160 kroom on kolme osaline sirge jooksutoruga valamusegisti, mille kaks käepidet võimaldavad mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Armatura Topaz 190

    Köögisegisti Armatura Topaz 190

    55,00 €

    Armatura Topaz 190 on tagasihoidliku stiiliga ning kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Topaz segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 1015

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas