Segistid

Grohe kampaania

48 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Grohe Red Duo kroom + boiler + filter

    Köögisegisti Grohe Red Duo kroom + boiler + filter

    1 569,00 €

    Grohe Red Duo on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroom viimistlusega Grohe Red Duo köögisegisti, 4-liitrine veeboiler ja veefilter. See tähendab, et segistist tuleb igal hetkel ka joogikõlbulikku keevat vett. Segisti on ideaalne abimees köögis, kuna ei ole enam kunagi vaja oodata veekeetja järgi. Õiguspoolest - eraldi veekeetjat pole kööki enam vajagi.

    Red Duo on silmapaistva kroom viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Lisaks on segistil ka lastelukk, mis takistab kogemata keeva vee avamist.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    2 134,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomi viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomitud viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    200,00 €

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan on loodud tooma igakülgset mugavust Sinu kööki. Kroompinnaga minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne väljatõmmatav metallpihusti ning 360° pöördeulatusega tila teevad köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu.

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist tõmbub dušiotsak tila sisse tagasi tänu süsteemile EasyDock. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks- lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    105,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEdge on klassikalise ning kaunikujulise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Kõrge jooksutoru ning 360° pöörlev tila muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe BauEdge köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.

    Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus torudes miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    493,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind ja väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  6. Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    242,00 €

    Minta on silmapaistev kroom viimistlusega Grohe köögisegisti. Lisa mugavuseks on segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  7. Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    Köögisegisti Grohe Minta C mattmust

    281,00 €

    Minta on silmapaistva mattmusta viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 150° või 360° juures.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  8. Köögisegisti Grohe Red Duo roostevaba teras + boiler + filter

    Köögisegisti Grohe Red Duo roostevaba teras + boiler + filter

    1 805,00 €

    Grohe Red Duo on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub roostevaba teras viimistlusega Grohe Red Duo köögisegisti, 4-liitrine veeboiler ja veefilter. See tähendab, et segistist tuleb igal hetkel ka joogikõlbulikku keevat vett. Segisti on ideaalne abimees köögis, kuna ei ole enam kunagi vaja oodata veekeetja järgi. Õiguspoolest - eraldi veekeetjat pole kööki enam vajagi.

    Red Duo on silmapaistva roostevaba viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Lisaks on segistil ka lastelukk, mis takistab kogemata keeva vee avamist.

    Lähemalt
  9. Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta väljatõmmatava käsidušiga + filtrivalmidus

    Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta väljatõmmatava käsidušiga + filtrivalmidus

    395,00 €

    Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta on ebatraditsioonilise kuid kaunikujulise kõrge jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Väljatõmmatav käsidušš ning 150° pöörlev jooksutoru muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga. Grohe Blue Pure Minta pakub filtri paigaldamise võimalust, mis kindlasti üks lihtsamaid viise enda ja oma pere tervise eest hoolitsemiseks.

    Grohe Blue Pure Minta köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru sees on eraldi kanalid filtri- ning tavalise vee jaoks ning eraldi käepide filtrivee jaoks.

    Lähemalt
  10. Köögisegisti Grohe Essence kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence kroom väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Kroompinnaga minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne väljatõmmatav metallpihusti ning 360° pöördeulatusega tila teevad köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu.

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist tõmbub dušiotsak tila sisse tagasi tänu EasyDock-süsteemile. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  11. Köögisegisti Grohe Blue Pure BauCurve + veefilter

    Köögisegisti Grohe Blue Pure BauCurve + veefilter

    537,00 €

    Grohe Blue Pure BauCurve on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomi viimistlusega Grohe Blue BauCurve köögisegisti ja Grohe Blue Pure veefilter. Esialgne veefilter on mõeldud 3000 liitrile veele, soovi korral saab allolevast valikust tellida lisafiltreid. Komplektis sisaldub filtri elueanäidik ja paigalduseks vajalik lisamaterjal. Segistit on võimalik paigaldada kõikidele köögivalamutele, mille all on ruumi veefiltri jaoks, segisti vajab kahte veeühendust (soe ja külm). 

    BauCurve on silmapaistva kroomitud viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  12. Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom

    148,00 €

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan on klassikalise ning kaunikujulise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Kõrge jooksutoru ning 150° pöörlev tila muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga. 

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.

    Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus torudes miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  13. Köögisegisti Grohe Start Classic

    Köögisegisti Grohe Start Classic

    85,00 €

    Grohe Start Classic on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. 

    Grohe Start Classic seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  14. Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    71,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe BauEco kroom köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on FastFixation Plus kinnitused, mis teevad segisti paigaldamise imelihtsaks.

    Lähemalt
  15. Köögisegisti Grohe Blue Home velvet black + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home velvet black + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Tavahind: 2 450,00 €

    Erihind 1 968,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub phantom black viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomi viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  16. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom väljatõmmatava käsidušiga

    133,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti. Käsidušši kasutades on võimalik valida kahe erineva veerežiimi vahel. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 90°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  17. Köögisegisti Grohe Minta SmartControl kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta SmartControl kroom väljatõmmatava käsidušiga

    333,00 €

    Minta SmartControl on silmapaistev kroom viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on praktiline väljatõmmatav käsidušš. Grohe SmartControl võimaldab segistit avada ja sulgeda lihtsalt ON-OFF nupuvajutusega ning nuppu keerates leida täpselt õige vooluhulk. Jooksutoru pöördenurk on 140°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu kokkamise, koristamise või nõudepesuga.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. GROHE Zero® funktsioon isoleerib plii ja nikli ühendite sattumise joogivette.

    Lähemalt
  18. Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset väljatõmmatava käsidušiga

    461,00 €

    Grohe Essence on Warm Sunset värvitooni vaskne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on väljatõmmatav käsidušš, millel on kaks erinevat pihustus režiimi. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  19. Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    427,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Roostevabast terasest minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne väljatõmmatav metallpihusti ning 360° pöördeulatusega tila teevad köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu.

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist tõmbub dušiotsak tila sisse tagasi tänu EasyDock-süsteemile. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  20. Köögisegisti Grohe Essence Cool Sunrise väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Cool Sunrise väljatõmmatava käsidušiga

    461,00 €

    Grohe Essence on Cool Sunrise värvitooni kuldne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on väljatõmmatav käsidušš, millel on kaks erinevat pihustus režiimi. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  21. Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    123,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size on minimalistlik kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  22. Köögisegisti Grohe BauLoop kroom

    Köögisegisti Grohe BauLoop kroom

    87,00 €

    Köögisegisti Grohe BauLoop on klassikalise ning kaunikujulise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Kõrge jooksutoru ning 360° pöörlev tila muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe BauLoop köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.

    Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus torudes miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  23. Köögisegisti Grohe BauLoop

    Köögisegisti Grohe BauLoop

    81,00 €

    Köögisegisti Grohe BauLoop on klassikalise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe BauLoop köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on FastFixation Plus kinnitused, mis teevad segisti paigaldamise imelihtsaks.

    Lähemalt
  24. Köögisegisti Grohe Essence kroom

    Köögisegisti Grohe Essence kroom

    233,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Kroompinnaga minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks ning 360° pöördeulatusega tila teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  25. Köögisegisti Grohe Blue Pure Eurosmart kroom + filter

    Köögisegisti Grohe Blue Pure Eurosmart kroom + filter

    229,00 €

    Grohe Blue Pure Eurosmart kroom on elegantne kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°. Segistil sisseehitatud filtri funktsioon. 

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  26. Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras käsidušiga

    603,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Roostevabast terasest minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne käsidušš teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Voolikuga käsidušš annab tohutu liikumisvabaduse, seetõttu kohtab analoogseid segisteid tihti suurköökides, tunne end kodus nagu tõeline köögiproff!

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist läheb käsidušš fikseeritud asendisse tagasi tänu EasyDock-süsteemile. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  27. Köögisegisti Grohe Blue Home + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    1 568,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomitud viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomi viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  28. Köögisegisti Grohe BauClassic

    Köögisegisti Grohe BauClassic

    105,00 €

    Grohe BauClassic on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe BauClassic seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  29. Köögisegisti Grohe Essence väljatõmmatava käsidušiga phantom black

    Köögisegisti Grohe Essence väljatõmmatava käsidušiga phantom black

    Tavahind: 469,00 €

    Erihind 418,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Phantom black minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks ning 360° pöördeulatusega tila teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.  Segistil on väljatõmmatav käsidušš, millel on kaks erinevat pihustus režiimi. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  30. Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, kõrge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, kõrge jooksutoru

    188,00 €

    Grohe Eurosmart roostevaba teras on klassikaline köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  31. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite

    375,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  32. Köögisegisti Grohe Essence phantom black

    Köögisegisti Grohe Essence phantom black

    Tavahind: 356,00 €

    Erihind 318,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Phantom black minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks ning 360° pöördeulatusega tila teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  33. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, kõrge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, kõrge jooksutoru

    144,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  34. Köögisegisti Grohe BauEdge

    Köögisegisti Grohe BauEdge

    96,00 €

    Grohe BauEdge on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe BauEdge seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  35. Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset

    Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset

    350,00 €

    Grohe Essence on Warm Sunset värvitooni vaskne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  36. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, madal jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, madal jooksutoru

    90,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  37. Köögisegisti Grohe Essence kroom käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence kroom käsidušiga

    464,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Kroomitud minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne käsidušš teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Voolikuga käsidušš annab tohutu liikumisvabaduse, seetõttu kohtab analoogseid segisteid tihti suurköökides, tunne end kodus nagu tõeline köögiproff!

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist läheb käsidušš fikseeritud asendisse tagasi tänu EasyDock-süsteemile. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt
  38. Köögisegisti Grohe Eurosmart pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart pesumasinaventiiliga

    145,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 90°. Segisti on pesumasinaventiiliga.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  39. Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    179,00 €

    Grohe Eurosmart roostevaba teras on klassikaline väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisa mugavuseks on segistil väljatõmmatav käsidušš, mida kasutades on võimalik valida kahe erineva veerežiimi vahel. Jooksutoru pöördenurk on 90°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Segistil on StarLight viimistlus.

    Lähemalt
  40. Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    479,00 €

    Minta SmartControl on silmapaistev roostevaba terase viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on praktiline väljatõmmatav käsidušš. Grohe SmartControl võimaldab segistit avada ja sulgeda lihtsalt ON-OFF nupuvajutusega ning nuppu keerates leida täpselt õige vooluhulk. Jooksutoru pöördenurk on 140°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu kokkamise, koristamise või nõudepesuga.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. GROHE Zero® funktsioon isoleerib plii ja nikli ühendite sattumise joogivette.

    Lähemalt
  41. Köögisegisti Grohe Minta Warm Sunset sirge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Minta Warm Sunset sirge jooksutoru

    281,00 €

    Grohe Minta on Warm Sunset värvitooni vaskne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Minta segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  42. Köögisegisti Grohe Minta Brushed Cool Sunrise kumer jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Minta Brushed Cool Sunrise kumer jooksutoru

    301,00 €

    Grohe Minta on Brushed Cool Sunrise värvitooni kuldne köögisegisti, millel on harjatud pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Minta segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  43. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, temperatuuri piirajaga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom, temperatuuri piirajaga

    92,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  44. Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, madal jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, madal jooksutoru

    130,00 €

    Eurosmart on klassikaline roostevabast terasest Grohe köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 90°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. 

    Lähemalt
  45. Köögisegisti Grohe Essence Cool Sunrise

    Köögisegisti Grohe Essence Cool Sunrise

    350,00 €

    Grohe Essence on Cool Sunrise värvitooni kuldne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  46. Köögisegisti Grohe Euroeco madal jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Euroeco madal jooksutoru

    104,00 €

    Grohe Euroeco on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Grohe Euroeco seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistile on võimalik määrata ka voolupiirangut.

    Lähemalt
  47. Köögisegisti Grohe Minta Brushed Cool Sunrise sirge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Minta Brushed Cool Sunrise sirge jooksutoru

    324,00 €

    Grohe Minta on Brushed Cool Sunrise värvitooni kuldne köögisegisti, millel on harjatud pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Minta segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  48. Köögisegisti Grohe Euroeco kõrge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Euroeco kõrge jooksutoru

    104,00 €

    Grohe Euroeco on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Grohe Euroeco seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistile on võimalik määrata ka voolupiirangut.

    Lähemalt

48 ese(t)

lehekülje kohta

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas