Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 255

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 210 väljatõmmatava käsidušiga mattmust

    308,00 €

    Hansgrohe Talis Talis M54 210 on mattmusta pinnatöötlusega kumera jooksutoruga köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti teeb eriti stiilseks sisustuselemendiks tema mattmust värvus.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Oras Safira 1023F + boiler

    Köögisegisti Oras Safira 1023F + boiler

    352,00 €

    Oras Safira 1023F on kroomviimistlusega kasutajasõbralik köögisegisti komplekt koos boileriga. Segistil on üks kahv, millega on mugav reguleerida vee hulka ja temperatuuri. Lisaks on segisti pöördenurk 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistikomplekt sobib ideaalselt suvekodudesse, kuna on mõeldud kasutamiseks koos survevaba 5-liitrise veeboileriga.

    Boileri veetemperatuuri saab seadistada vastavalt vajadusele 35°-85°C juures, soovitatav temperatuur on 65°C. Vee soojenemisel võib vähesel määral segisti tilkuda, mis on normaalne ja vältimatu. Enne boileri ühendamist vooluvõrku tuleb paak täita veega. Kui suvekodu pole aastaringselt kasutusel, on talvekuudel on soovituslik boiler ja segisti tühjendada veest, vältimaks külmumiskahjustusi.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Brushed Hard Graphite väljatõmmatava käsidušiga

    493,00 €

    Grohe Essence on Brushed Hard Graphite värvitooni tumehall köögisegisti, millel on harjatud matt pealispind ja väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Focus 260

    Köögisegisti Hansgrohe Focus 260

    160,00 €

    Hansgrohe Focus 260 on köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepidet on võimalik paigaldada nii paremale kui ka vasakule segistipoolele. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    395,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 255

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas