Segistid

Grohe kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 100 push-open põhjaklapiga

    148,00 €

    Hansgrohe Finoris 100 kroom on sirge jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub ka põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Reginox Levisa Gun Metal Silver

    Köögisegisti Reginox Levisa Gun Metal Silver

    244,00 €

    Reginox Levisa Gun Metal Silver on kõrge kumera jooksutoruga köögisegisti, mis on hõbedase alatooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Levisa roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Reginox Yampa White

    Köögisegisti Reginox Yampa White

    286,00 €

    Reginox Yampa on kõrge kumera jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Valget värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yampa segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Essence XL-Size

    Valamusegisti Grohe Essence XL-Size

    302,00 €

    Grohe Essence XL-Size on kõrge kroomitud disainiga valamusegisti, mis muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Segistil on üks kahv paremal pool, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja -survet. 

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Pearl Total Black

    Köögisegisti Reginox Pearl Total Black

    200,00 €

    Reginox Pearl Total Black on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Pearl segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas