Segistid

Grohe kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    Dušisegisti Grohe BauEdge Professional

    76,00 €

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega dušisegisti. BauEdge dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe Essence S-Size vardaga põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Essence S-Size vardaga põhjaklapiga

    175,00 €

    Grohe Essence S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub ka vardaga avatav põhjaklapp.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min. Valamusegisti sees on Grohe Long-Life keraamiline tööelement, mis tagab segisti töökindluse.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Grohe Euphoria 110 Massage 600

    Käsidušikomplekt Grohe Euphoria 110 Massage 600

    105,00 €

    Grohe Euphoria 110 Massage 900 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Euphoria 110 Massage käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift, EasyReach seebialus ning Silverflex 175 cm dušivoolik.

    Euphoria 110 Massage käsidušil on kolm pihustusrežiimi, Rain, Massage, SmartRain, mis teevad duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    Valamusegisti Grohe Eurosmart seinale paigaldatav

    145,00 €

    Grohe Eurosmart on modernne kroomviimistlusega seinale paigaldatav valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistit on hea kasutada koos koristavalamuga või näiteks majapidamisruumis. 

     

    Lähemalt
  5. Käsidušš Grohe Tempesta Cosmopolitan 100 1 spray

    Käsidušš Grohe Tempesta Cosmopolitan 100 1 spray

    21,00 €

    Grohe Tempesta Cosmopolitan 100 1 spray on ühepihustussüsteemiga ja kroomviimistlusega käsidušš. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas