Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Armatura Neon kõrge põhjaklapiga

    Valamusegisti Armatura Neon kõrge põhjaklapiga

    146,00 €

    Armatura Neon kõrge on elegantse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti sobib kõikidesse vannitubadesse või tualettruumidesse oma lihtsa disaini poolest. 

    Neon segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti jooksutoru on fikseeritud, segisti ühendamiseks tulevad kaasa ka painduvad ühendusvoolikud. Valamusegistiga on kaasas kroomi värvi Click-Clack põhjaklapp. 

    Lähemalt
  2. Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    Valmusegisti Oras Stela ECO+ 4824FTZ kontaktivaba

    411,00 €

    Oras Stela ECO+ 4824FTZ on minimalistliku kandilise stiiliga ja kroomviimistlusega valamusegisti. Segisti innovaatilisuse tagab kontaktivaba käivitus, mis loob enneolematu luksuse ja mugavuse igasse vannituppa. Segisti sobib hästi kokku väikeste valamutega.

    Segistil on paremal pool temperatuurikahv, millega on mugav reguleerida veetemperatuuri ja muudetava veevoolunurgaga aeraator. Tänu bluetooth sensorile saab segisti tööd ja seadeid jälgida nutiseadme abil. Lisaks on segistiga kaasas õhusti, prügipüüdur ja tagasilöögiklapp. Segisti ühendatakse stepslisse (230V). 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Armatura Neda must

    Köögisegisti Armatura Neda must

    105,00 €

    Armatura Neda on klassikalise stiiliga ning musta viimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Neda segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 11l minuti kohta.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    Köögisegisti Reginox Yadkin Black

    244,00 €

    Reginox Yadkin on kõrge sirge jooksutoruga elegantne köögisegisti. Segisti jooksutoru maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Musta värvi segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Yadkin segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, madal jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, madal jooksutoru

    130,00 €

    Eurosmart on klassikaline roostevabast terasest Grohe köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 90°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas