Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    73,00 €

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Euroeco madal jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Euroeco madal jooksutoru

    104,00 €

    Grohe Euroeco on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Grohe Euroeco seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistile on võimalik määrata ka voolupiirangut.

    Lähemalt
  3. Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White

    Käsidušš Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White

    75,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 Moon White on kolme pihustussüsteemiga valge viimistlusega käsidušš. Kolm pihustussüsteemi on Jet, Rain ja ActiveMassage. Käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks.

    Dušil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Käsidušil on ka Grohe SpeedClean süsteem, tänu sellele ei teki düüsidesse katlakivi.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta SmartControl roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    479,00 €

    Minta SmartControl on silmapaistev roostevaba terase viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on praktiline väljatõmmatav käsidušš. Grohe SmartControl võimaldab segistit avada ja sulgeda lihtsalt ON-OFF nupuvajutusega ning nuppu keerates leida täpselt õige vooluhulk. Jooksutoru pöördenurk on 140°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu kokkamise, koristamise või nõudepesuga.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. GROHE Zero® funktsioon isoleerib plii ja nikli ühendite sattumise joogivette.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Grohe Start Classic

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Start Classic

    97,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Start Classic on loodud pakkuma maksimaalselt nauditavat vanni- ja dušielamust. Segisti disain on elegantne, lihtne ning klassikaline, mistõttu sobib see suurepäraselt paljudesse erinevatesse vannitubadesse.

    Tänu vastupidavale Grohe StarLighti kroompinnale on kraan vannitoa läikiv pilgupüüdja ja seda on imelihtne puhastada.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 215

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas