Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 104

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögisegisti Oras Saga 3930F

    Köögisegisti Oras Saga 3930F

    101,00 €

    Oras Saga 3930F on stiilne köögisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on pööratav jooksutoru, mille tehaseseade on 120° juures (võimalus piirata vahemikus 40°-80°).

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    534,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energia säästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Inspera 3030F

    Köögisegisti Oras Inspera 3030F

    370,00 €

    Oras Inspera 3030F on kroomviimistlusega valamu või tasapinna peale paigaldatav köögisegisti. Segisti on modernse voolujoonelise disainiga, mis loob isikupära igasse kööki.

    Kõrge jooksutoruga segisti pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8712F bideedušiga

    939,00 €

    Oras ALESSI Sense 8712F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ümber seadistada. Komplektiga on kaasas ka valamu põhjaklapp, seinahoidik, käsidušš ja dušivoolik.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Valamusegistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet reguleerida.

    Komplektiga on veel kaasas termostaat juhtseade, mis hoiab vee seadistatud temperatuuril käsidušši kasutades. Kaugjuhitava käsiduši tõstmine seinahoidikust käivitab automaatselt veevoolu segistis. Käsiduši kahva vajutamisel avaneb veevool dušis ning selle asetamine tagasi seinahoidikusse lõpetab automaatselt veevoolu.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela ECO 4806F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela ECO 4806F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 4,8 l/min. ECO seeria segistitel on voolupiiranguga aeraator, millel on muudetav voolunurk. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 104

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas