Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe BauEdge M-Size põhjaklapiga

    83,00 €

    Grohe BauEdge M-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    93,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Vernis Blend 100 seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Rubineta Ultra-33 kroom

    Köögisegisti Rubineta Ultra-33 kroom

    61,00 €

    Rubineta Ultra-33 on kroomi värvusega kangsegisti, mis kaunistab mistahes kodu oma kauni kumerja stiiliga. Komplekti kuulub keraamiline segistisüdamik 40mm ning roostevabast terasest painduvad ühendustorud pikkusega 40cm. Rubineta Ultra-33 on eksklusiivse disainiga, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga köögisegisti.  

    Lähemalt
  4. Vihmadušš Ravak ABS 250

    Vihmadušš Ravak ABS 250

    50,00 €

    Ravak ABS on 25 cm läbimõõduga vastupidavast plastikust valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides, kasutusel on EasyClean süsteem. Vihmadušs on täiustatud Air funktsiooniga, tänu millele on veekulu kontrolli all. 

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Komplekti on võimalik lisada sobiv seina - või laekinnitus.

     

    Lähemalt
  5. Vihmadušš Schönberg Round 614

    Vihmadušš Schönberg Round 614

    21,00 €

    Vihmadušš on mõnus vannitoa aksessuaar igas kodus, kuna mõjub justkui virgutava kosena - hommikuti on vihmadušš hea abimees kiireks ärkamiseks, kuid sealsamas aitab ka õhtuti pärast kurnavat tööpäeva mõnusalt lõdvestuda. Schönberg "Round 614" on roostevabast terasest valmistatud ümmargune vihmadušš, mida on erakordselt lihtne ühendada Schönberg dušisegistitega, aga universaalsetena sobivad need ka teiste kaubamärkide dušisegistitele.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas