Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210012 mattmust

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Duravit C.1 C14210012 mattmust

    593,00 €

    C.1 C14210012 on Duraviti mattmust seinasisene vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Duravit Bluebox tööelemendiga.

    Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  2. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    574,00 €

    ShowerSelect  on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, millel on keeratav nupp temperatuuri määramiseks ja kaks nuppu veeväljundi valimiseks. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    534,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energia säästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless mattmust

    Köögisegisti Damixa Silhouet Touchless mattmust

    541,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa kontaktivaba köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Lisaks fotosilmale on segistil ka üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri millega saab vajaduse korral vee ka püsivalt jooksma jätta. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga Climate Care

    528,00 €

    Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 27475 on modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik (pikkusega 1750 mm) ning termostaatsegisti. Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

    Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas