Segistid

Grohe kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Armatura Calipso

    Käsidušikomplekt Armatura Calipso

    33,00 €

    Armatura Calipso on voolujoonelise disainiga ning kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift (69 cm) ja metallkattega dušivoolik (140 cm). Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Dušikomplekt sobib ideaalselt kokku Armatura segistitega, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    58,00 €

    Armature Atut on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik (140 cm), seinahoidik, liitmikud ja peiteäärikud. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti voolupiirang on 13l minuti kohta.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    Vanni- ja dušisegisti Armatura German

    80,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti, mis tagab ajatu interjööri igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas liitmikud, peiteäärikud ja aeraatori võti.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Armatura Blister

    Käsidušikomplekt Armatura Blister

    31,00 €

    Armatura Blister on ajatu stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift (60 cm), metallkattega dušivoolik (150 cm) ja seebialus. Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Dušikomplekt sobib ideaalselt kokku Armatura segistitega, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Armatura Atut põhjaklapiga

    Valamusegisti Armatura Atut põhjaklapiga

    39,00 €

    Armatura Atut on tagasihoidliku disainiga ning kroomviimistlusega valamusegisti. Atut valamusegistiga on kaasas ka põhjaklapp, mida on võimalik kasutada segisti taga oleva varda abil. Valamusegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti sobib ideaalselt väiksematele valamutele tänu oma optimaalsetele mõõtmetele.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 40

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas