Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 267

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) käsidušiga

    163,00 €

    Rubineta Venezia V-1 Cross (Br) on antiikse disainiga vannitoakomplekt, mis on valmistatud kõrgkvaliteedilisest messingust. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka dušš, seinakinnitus, dušivoolik (150cm), paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Keraamiline segistisüdamik ning katlakivivastane süsteem tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Rubineta Venezia seeria sobib eriti hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri.

    Lähemalt
  2. Vihmadušš Hansgrohe Crometta E 240 1jet

    Vihmadušš Hansgrohe Crometta E 240 1jet

    184,00 €

    Hansgrohe Crometta E on 24 x 24 cm suurune laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides.

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Dušitoru komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  3. Vihmadušš Ravak Chrome 300 Round

    Vihmadušš Ravak Chrome 300 Round

    167,00 €

    Ravak Chrome on 30 cm läbimõõduga metallist valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides, kasutusel on EasyClean süsteem. Ümar Chrome vihmadušš on slim disainiga. 

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Komplekti on võimalik lisada sobiv seina - või laekinnitus.

     

    Lähemalt
  4. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 119,00 €

    Wasser Antique Bronze on pronksja viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust igapäeva toimetustes.

    Wasser Antique Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    114,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga valamusegisti koos käsidušiga. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida keti abil segisti tagant. Käsidušiga on kaasas ka seinahoidik, millega dušši seina küljes hoiustada.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.  Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 4.0 l/min. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 267

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas