Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 180

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 234,00 €

    Laufen Pro A 860952 valamukomplektis sisaldub kõik vajalik vannitoavalamu paigaldamiseks - Pro A 600 valamu, Citypro valamusegisti põhjaklapiga, kinnitused, nurgaventiilid ning kroomitud sifoon. Valamu on mõeldud seina külge kinnitamiseks või tasapinna sisse süvistamiseks. 

    Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. 

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000

    217,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 on turvaline ja ergonoomiline dušisegisti. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    288,00 €

    Oras Vega 1812FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Lisaks on ka käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab duši käivitamise. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7446X

    255,00 €

    Oras Nova 7446X on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Segistil on 300 mm pikkune pöörduv jooksutoru ning eraldi ka suundvahetaja nupp. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ektsentrikliidestega ning peiteäärikutega.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Reginox Cano Gold

    Köögisegisti Reginox Cano Gold

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 243,00 €

    Reginox Cano Gold on ümara ja kõrge jooksutoruga köögisegisti, moodsa kuldse värvusega. Segisti maksimaalne pöördeulatus on 360°, mis pakub olulist kasutusmugavust. Segisti kang asub paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Cano roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, näiteks sama tooni valamuga sarjast Miami.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 180

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas