Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 310

    444,00 €

    Grohe Euphoria System 310 on väga moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Rainshower Mono 310, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on Grohe PureRain süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Käsidušil on võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab käsidušš alati ühtlase veevoolu. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1007

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1007

    475,00 €

    Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga on modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik (pikkusega 1750 mm) ning termostaatsegisti.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lae- ja käsidušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

    Tänu Grohe TurboStat süsteemile, olenemata valitud pihustussüsteemist, on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  3. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E kaks funktsiooni

    413,00 €

    Ecostat E on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, mille kaks keeratavat nuppu võimaldavad mugavalt reguleerida temperatuuri ja valida veeväljundit. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  4. Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    457,00 €

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga on mattmusta viimistlusega ning muudab pesurituaali oma lihtsuse ja stiilsusega nauditavaks kogemuseks. Käepide muudab vee temperatuuri ja voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Mattmust värv ja geomeetriline disain annavad Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid valamutele, bideedele, dušinurkadesse ning vannidele.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Poleeritud kuldne värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas